Workshops Nest

Bezoek de Nest-stand op Countryside en laat je inspireren door de gratis animaties! Geniet er van culinaire demo's en neem deel aan creatieve workshops! 

Schrijf je in aan de nest-infobalie in hal 1 op de beurs.

Kookdemonstraties met ATAG: de ideale handleiding met proevertjes

ATAG is er voor de bevlogen thuiskok. Want ATAG weet wat de hobbykok verlangt en speelt daarop in met hoogwaardige,
praktische en duurzame kookapparatuur – met een professionele touch. Tijdens deze kookdemonstraties kan je de ATAG-huischef nauwlettend in de gaten houden en zien hoe
hij warme, winterse gerechten maakt. Observeren en leren tegelijk. Ontdek hoe je de teppanyaki, de inductiekookplaat en de combistoomoven kunt gebruiken om heerlijke gerechten op tafel te toveren. Het kookplezier van de thuiskok is van oudsher in de producten van ATAG verankerd. Lekkere hapjes, praktische uitleg en tips over de nieuwste keukenapparatuur van ATAG.
www.atag.be

wanneer?

Woensdag 1 november
12u30-13u30
Donderdag 2 november

13u-14u
16u-17u

Vrijdag 3 november
16u-17u
20u30-21u30
Zaterdag 4 november
13u-14u
16u-17u
Zondag 5 november 12u30-13u30

Kookdemonstraties met KENWOOD en Peter Balcaen

Is bakken helemaal jouw ding? Wil je inspiratie opdoen voor de feestdagen? En wil je ook weten wat een derde
hand in jouw keuken kan betekenen? Ben je een foodie met een uitgesproken voorliefde voor ‘huisgemaakt’?

Ontdek samen met Peter Balcaen* de mogelijkheden van de Kenwood-keukenrobots en dit jaar ook de nieuwe
COOKING CHEF GOURMET. Aan de hand van een rolbiscuit met meringue italienne en een riz condé dessert worden de geheimen van dit apparaat ontsluierd.

Ontdek de Kenwood-apparaten bij de bakdemonstraties op Countryside. www.kenwoodworld.be

 

Wanneer?

 Woensdag 1 november
14u-15u
17u-18u
 Donderdag 2 november
11u30-12u30
14u30-15u30
 Vrijdag 3 november
11u30-12u30
14u30-15u30
19u-20u
 Zaterdag 4 november
11u30-12u30 (met Kim Truyens)
14u30-15u30 (met Remko Kamert)
 Zondag 5 november
14u-15u
17u-18u

Kookdemonstraties met STAUB: sensationele kleuren en smaken gegarandeerd

Staub is hét merk voor gietijzeren kookgerei van hoge kwaliteit. Dankzij de ‘aroma-regen’ – een soort van spikes onder aan de deksels – worden de gerechten continu besprenkeld en is de cocotte het ideale hulpmiddel voor smakelijke stoof- en suddergerechten. De matzwarte afwerking aan de binnenkant zorgt voor duurzaamheid en eenvoudig onderhoud. Geschikt voor de oven en alle vuren, inclusief inductie.

De Staub-cocottes zijn ideaal voor wie houdt van blikvangers op tafel, in stijl én in smaak. Kom naar de kookdemo’s op Countryside en verras vrienden en familie met de lekkerste gerechten! www.staub.fr

Wanneer?

Woensdag 1 november
11u-12u
15u30-16u30
 Vrijdag 3 november
13u-14u
17u30-18u30
 Zondag 5 november
11u-12u
15u30-16u30

Interieuradvies op maat met Levis & Quick-Step

Waarmee moet je allemaal rekening houden als je je interieur in een nieuw kleurtje wilt steken? Welke kleuren en combinaties weerspiegelen wie je bent en creëren de sfeer waarin je graag thuiskomt? Levis (het grootste verfmerk van België en kleurexpert bij uitstek) en Quick-Step (bekend voor zijn laminaat-, parket- en vinylvloeren) slaan de handen in elkaar en geven op Countryside voor het eerst gecombineerd interieuradvies.

Een adviseur geeft een half uur gratis advies op maat met praktische interieurtips voor vloeren én muren waarmee je meteen aan de slag kunt. Na een korte kennismaking realiseer je samen een persoonlijk kleurenplan voor de ruimte(s) die je wenst aan te pakken. Bovendien krijg je het plan samen met alle antwoorden op je kleur- en vloervragen mee naar huis. Breng foto’s mee of maak vooraf een schets van je interieur en laat je volop inspireren!
www.levis.infowww.quick-step.be

Wanneer?

Het interieuradvies van Levis & Quick-Step wordt dagelijks gegeven van 10u30 tot 17u30.
Op vrijdag 3 november van 10u30 tot 21u.

 
 

De plaatsen zijn beperkt. Schrijf je in aan de Nest-infobalie op Countryside voor 30 minuten persoonlijk interieuradvies.

Laat je inspireren doorcreadiva Caroline Verbrugghe

Tv-gezicht en creadiva Caroline Verbrugghe, bekend van Fabriek Romantiek en Maakblog.be, toont hoe je met enkele slimme technieken de leukste geschenken tevoorschijn tovert.

Ontpop de juweelontwerper in jezelf en creëer een uniek juweel in hout of maak je eigen handgenaaide boekje dat je kunt gebruiken als recepten- of reisdagboek. Je hoeft helemaal geen handige harry te zijn om met een eigen creatie voor de dag te komen!
www.maakblog.be

Wanneer?

De workshops met Caroline Verburgghe worden elke dag gegeven om 12u en 15u. 
De plaatsen zijn beperkt. Schrijf je in aan de Nest-infobalie op Countryside.

Leer de basis van het moestuintuinieren met Mme Zsazsa

Mme Zsazsa praat graag, liefst over de moestuin. Dat doet ze al elke maand in haar rubriek ‘Uit de moestuin gegrepen’ in Nest, maar voor deze gelegenheid
staat ze ter beschikking voor al jouw moestuinproblemen en -vragen die je altijd al beantwoord wou zien.

Teken je moestuin op papier, schrijf wat vragen op een post-it note, en schuif bij aan tafel op Countryside voor een gezellig onderonsje.

Wanneer?

Workshops van Mme Zsazsa worden elke dag gegeven om 11u en 14u.
De plaatsen zijn beperkt, Schrijf je in aan de Nest-infobalie op Countryside.
Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer