Eten & drinken

Geniet tijdens je beursbezoek van een heerlijk ontbijt, een lekkere lunch of een snel tussendoortje in een van onze cateringpunten.

Boterhammen in de tuin - hal 1

In onze tuin is er keuze uit artisanale healthy sandwiches en vers bereide salades.
Of eet je liever een vers bereide Luikse wafel met een ruim assortiment aan toppings? Aan de geur in het ambachtelijke wafelhuisje zal niemand weerstaan.
Daarnaast kan je hier ook terecht voor een pannenkoek met klassieke garnituren.

     wafel

Coffee & Tea - hal 1 

De 2 foodtrucks in verwelkomen u in het Mekka voor bezoekers met een liefde voor koffie en gebak.

      pannekoek      wafel      

Champagne & Gin Bar - hal 1

Mag het wat meer zijn? Aan onze champagnebar kan je klinken op je nieuwste aankoop! Keuze uit champagne, een assortiment gins, de betere wijnen, sushi, oesters, Pata Negra ...

   sushi champagne 


Countryside Lounge - hal 1

Verse pasta's, italiaanse salami's, gedroogde hammen of een heerlijke wok? Geniet hier van de betere wijnen terwijl de chef uw gerecht à la minute bereidt en ter plaatse afwerkt.

             tapas


Beer Bar by Brouwerij Van Steenberge - hal 4

Kies uit een selectie betere Belgische speciaal bieren die Brouwerij Van Steenberge in zijn gamma heeft. Perfect serve zoals het hoort.

Food Beer icon 


Wine Lounge -  hal 4

Een kleine honger stillen met een buffet van bruschetta's: pan con tomate, à la minute pesto, tapenade van olijven, gegrilde groenten, zongedroogde olijven, artisjok, grof zout en olijfolie.

Brasserie Marie & Luigi - 1ste verdieping hal 1

Op zoek naar een soepje of slaatje? Een vegetarische hap, 'Pure Belgian Food' of een verse pasta? Dan schuif je aan tafel bij Brasserie Marie & Luigi.

                                    


Fast & Fresh - tussen hal 1 & hal 5

Hier kan je genieten van biobroodjes, lichte salades of verse soep. Leuk weetje: alle verpakkingen zijn biologisch afbreekbaar!

                                   

 


Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer